Jeste li euforični ili vas je možda ipak preplavila potištenost ovih dana? Jeste li opčinjeni blagdanskom atmosferom koja šljašti i blješti u svoj svojoj raskoši ili ste utonuli u svoju realno turobnu životnu svakodnevnicu. Više ne vjerujete u Djeda Mraza ? 

Blagdanska potrošačka groznica rezultat je beskompromisne konzumerističke manipulacije masama pa su ljudi skloni pretjerivanju u svemu i svačemu. Previše buke, previše gužve, previše svijetla, a pod njima previše bogatih trpeza, previše jela i pića, a u konačnici samo previše proizvedenog beskorisnog smeća. Svatko od nas manje-više sudjeluje u toj igri na svoj način i u skladu sa svojim materijalnim mogućnostima i slobodom osobnog izbora.

Kako god bilo, ne dajte se smesti. Okružite se ovih dana vama dragim i ugodnim ljudima te uživajte s njima u jednostavnim životnim radostima. Ispunite vaše dane smijehom i vedrinom, pustite si omiljenu glazbu za dobro raspoloženje, budite bezbrižni, budite maštoviti i  budite kreativni. Stvorite sebi atmosferu u kojoj ćete se osjećati spokojno i zadovoljno, a svima koje volite poklonite osmjeh i nezaboravne vedre trenutke. Želimo vam beskrajno puno ljubavi i mira. Neka svaki vaš dan bude nova avantura!

Tim Ludens Media želi vam sretne i ugodne predstojeće blagdane!

 

Facebook komentari

komentara