Požuri! Do 10. srpnja zgrabi bezobrazno jeftin paket ulaznica za Motovun Film Festival, spavaj u kampu i gledaj čak deset filmova za samo 150 kuna! Pronađi ih na linku: Ulaznice !

Eko-kamp u kojem možete boraviti je besplatan i namijenjen posjetiteljima festivala, opremljen tuševima i kemijskim wc-ima. Broj kamperskih mjesta nije ograničen pa vam bilo kakve rezervacije prije samog festivala nisu potrebne. Za prijavu u kamp potrebna vam je osobna iskaznica ili putovnica (obavezno je plaćanje boravišne pristojbe koja iznosi 7,00 kuna po osobi i po danu).

Uz registraciju u kampu, obavezno je kupiti kampersku iskaznicu, ukoliko već nemate festivalsku akreditaciju ili paket ulaznica ( Info-link! ).

Motovun Film Festival petodnevni je filmski maraton u kojem se projekcije u neprekinutom nizu smjenjuju od 10.00 h – 04.00 h, s večernjim projekcijama na otvorenom i dnevnim u kino-dvoranama. Program festivala sastavljen je od sedamdesetak naslova sa svih strana svijeta, od dokumentarnih do igranih, od kratkih do dugometražnih, od gerilskih do skupih produkcija. Jedini kriterij njihova odabira jest da se inventivnošću uklapaju u slobodoumnu atmosferu festivala.

Motovun Film Festival u potpunosti je posvećen filmovima nastalim u malim kinematografijama i nezavisnim produkcijama, filmovima koji su se nametnuli inovativnošću, idejom, snagom svojih priča. U svemu – osim u ambicijama i kvaliteti – Motovun želi biti mali festival koji prikazuje male filmove, male u najtoplijem značenju te riječi.

Više informacija o ovogodišnjem 20. Motovun Film Festivalu, koji će se održati 25.-29.07. potražite na stranicama Motovun Film Festival, a pratiti ih možete i na FB-stranici

Facebook komentari

komentara