Ako ne znate što je hammock, pojasniti ćemo vam vrlo rado. Hammock je viseća ležaljka koja je dizajnirana da se koristi u prirodi umjesto vreće za spavanje i ima svojih prednosti. Visećih ležaljki hammock može biti puno različitih varijanti na temu, ali u Hrvatskoj je dostupan na tržištu brendirani proizvod Hammockk. Možete pokušati dizajnirati i izraditi sami svoj hammock ili naručiti gotov proizvod Hammockk. 

U Hrvatskoj ga je dizajnirala studentica iz Splita koja je završila modni dizajn u Školi likovnih umjetnosti. Silvia Bilonić trenutno studira na Akademiji likovnih umjetnosti i izrađuje viseće ležaljke Hammockk. 

Izdržljivost hammocka je preko 300 kilograma. Izrađuje se od dva sloja materijala. Vanjski sloj sastoji se od 65 posto runske vune i 35 posto poliestera što ga čini vodonepropusnim. Runska vuna je jako cijenjena zbog svog svojstva toplinske izolacije. Ležaljka je s unutrašnje strane obložena materijalom koji sadrži 90 posto pamuka i može se naručiti u različitim bojama i uzorcima kako bi se ugodilo različitim ukusima.

Standardna dimenzija hammocka je 3m x 1.5m ili po narudžbi. U izradi dimenzije ležaljke mogu se prilagoditi vašim željama, a postoji mogućnost da se u nju ušije mreža protiv komaraca. Svaki hammockk ima unutrašnji ušiveni džep s patentnim zatvaračem u koji možete staviti potrepštine poput mobitela ili vode. Također, moguće je naručiti da džep bude vanjski ili da ležaljka jednostavno ima više pretinaca.

Cijena Hammockka osnovnih dimenzija je 400 kuna, a uz njega dolazi i 9 metara brodskog konopa kako bi se što lakše postavio na željeno mjesto, kao i torba s dvije ručke. U njoj svoju ležaljku jednostavno možete ponijeti sa sobom kamo god da ste se uputili.

Hammockk se može naručiti putem Facebook stranice, putem maila: hemok321@gmail.com ili na broj 097/ 771 2932.

Bez obzira da li vam je potreban hammock, za razonodu pogledajte ovaj kratki video:

Facebook komentari

komentara