Proljeće je zakucalo na vrata. Vrijeme je za druženje i zabavu u prirodi! Uostalom,  Dan planete Zemlje pada ove godine u nedjelju, 22.04. 2018. godine. Ako ste ljubitelji sporta, adrenalina i zabave, te želite izvesti vašeg limenog ljubimca, imamo prijedlog stvar za vas!

Pravac u Labinu. U predivnom ambijentu Dubrove biti će to prvi event u smislu promocije Limitelessa, druženja uz DJ-a IvanaS  i pristupačne cijene hrane i pića, a možete se okušati u paintballu.

Dovezite vaše pile za Lowest car, Loudest car, Car of the meet, pripremite gamerske sposobnosti kako biste postavili najbrže vrijeme na našem simulatoru, ojačajte ruke i oborite protivnika, spremite se za izdržaj na šipci, okupite prijatelje za timsko potezanje konopa i uz sve to osvojite razne nagrade… ili se jednostavno dođite družiti i chillati. Ponesite badminton, frizbi, role, bicikle i zabava je zagarantirana!

Program aktivnosti:

11:00 Početak eventa
11:00-14:00 Lowest and Loudest car
12:30-16:00 Simulator vožnje 
13:00-14:30 Izdržaj na šipci (m i ž)
15:00-16:30 Obaranje ruku
17:00-18:00 Timsko povlačenje konopca
18:30 Proglašenje

Limitless   je nastao spontanim okupljanjem zaljubljenika u avanturističko-rekreativno druženje i adrenalinske sportove. Cilj nam je organizirati raznovrsne aktivnosti, edukacije, prezentacije i putovanja kroz druženje i zabavu, popularizirati aktivizam i humanost, te motivirati kreativan razvoj svakog pojedinca. 

Facebook komentari

komentara