Ove godine krećemo u nezaboravnu avanturu na Daleki istok. Glavni junak novog animiranog filma “Everest, mladi Yeti” je mitsko biće Yeti. Mladi Yeti će pokušati naći put kući uz pomoć svojih ljudskih prijatelja. DreamWorks Animation i Pearl Studios vode nas u avanturu iz dalekog grada Šangaja na snijegom prekrivene Himalaje.

Kad tinejdžerka Jin na krovu svog stana u Šangaju susreće preplašenog Yetija, ona teško može povjerovati svojim očima. Nakon što stiče povjerenje u svog novog prijatelja, daje mu ime Everest. Uostalom, mladi Yeti se želi vratiti upravo tamo, u visoke Himalaje.

Zajedno sa svojim nestašnim prijateljima Jin (Tenzing Norgay Trainor) i Peng (Albert Tsai), Yi i Everest kreću u avanturističko putovanje preko Kine kako bi pomogli svom novom prijatelju da pronađe svoju obitelj. No, oni se moraju pozabaviti s negativcima Burnishom (Eddie Izzard) i dr. Ing. Ubij Zaru (Sarah Paulson) koji su u potrazi za ovim mitskim stvorenjem za njihove osobne komercijalne interese.

Universal Pictures započinje s prikazivanje ovog crtića u kinima širom svijeta tijekom rujna, 2019.godine. S nestrpljenjem ga očekujemo i u hrvatskim kinima.

Trailer: 

 

Facebook komentari

komentara