U Labinu, na Dubrovi povodom  Dana planete Zemlje održan je prvi promotivni sportsko-rekreativni susret u organizaciji Limitlessa u nedjelju, 22.04.2018. godine pod nazivom „Be Limitless for a day“.

Cilj nam je bio okupiti zaljubljenike avanturističko-rekreativnog druženja i adrenalinskih sportova te ih animirati na jednom mjestu tematski raznovrsnim sadržajima u ugodnom ambijentu Dubrove. Program je obuhvatio natjecanja najnižeg i najglasnijeg među limenim ljubimcima koji su se čisti i okupani sjajili na proljetnom nedjeljnom suncu. Posjetitelji su se mogli natjecati na simulatoru vožnje, izdržaju na šipci, obaranju ruke i potezanju konopa. Za sve one koji nisu takmičarski raspoloženi mogli su se rekreativno zabaviti uz DJ IvanS-a i promotivne cijene Stancije Dubrova igrajući paintball, badminton i frizbi ili jednostavno chillati.

Za natjecatelje smo pripremili prigodne nagrade. Svi prvoplasirani natjecatelji osvojili su medalje. Lowest car – Alen Cruković i Loudest car – Mateo Komlenić nagrađeni su malim sportskim ruksacima s kozmetikom za njihove limene ljubimce. Car of the meet osvojio je Bojan Dobrić te je uz istu nagradu dobio i Limitless majicu.

Na simulatoru najbolje vrijeme je napravio Luka Kljajić, uz medalju je osvojio Petrol poklon-bon u vrijednosti 200,00 kuna. U izdržaju na šipci za žene pobijedila je vrlo mlada dama Kelly Tomanik osvojivši sportski ruksak s proteinima (500g), dvije proteinske čokoladice, sportsku bočicu za vodu i majicu Limitless. U izdržaju na šipci za muškarce pobijedio je Matteo Sirotić, a u vrlo napetom obaranju ruke pobjednik je Manuel Božac uz jednake prigodne nagrade. U potezanju konopa prvo mjesto osvojili su Seven Gym Labin, te su uz medalje nagrađeni  gajbom pive, slanim grickalicama i čipsom. Pobjednički tim Seven Gym iz Labina svoju je nagradu galantno poklonio drugoplasiranom timu Shark iz Rijeke.

Naravno da su naše želje daleko nadilazile naše realne mogućnosti, iako mi riječ „limit“ nemamo u svom rječniku, ograničena financijska sredstva spuštala su ljestvicu koju smo sebi vrlo visoko postavili. Ipak, dali smo sve od sebe u nastojanju da zadovoljimo raznovrsne apetite i očekivanja uvažavajući individualizam svakog pojedinca, kako bismo dostojno prezentirali ideju Limitlessa pretvarajući jedan san u zajedničku stvarnost bez granica. Da, u ovaj susret uloženi su naši snovi, želje, ideje, maštovitost, entuzijazam i emocije. San koji smo uspjeli realizirati predstavlja početak i uvod u beskrajnu priču koja nosi naziv Limitless. Koliko smo bili uspješni u tome prosudit će najbolje sudionici nedjeljnog susreta.

Limitless

Ovim putem želimo se još jednom posebno zahvaliti  DJ IvanS (Ivan Šugar) Auto moto klubu No Traction ( Igor Lisica, Saša Pokos, Teo Lisica), ML Production (Matija Lulić, Sara Baranić) Seven Gym Labin (Alan Jakupović i Sanel Jakupović) i Shark Rijeka (Denis Špoljarić i Filip Prodan) bez čijeg doprinosa i suradnje ovaj Event ne bi bio realiziran na ovako profesionalan i uspješan način.

Dubrova

Želimo naglasiti da ni sami nismo svjesni koliko imamo sposobne i talentirane ljude na ovim našim prostorima u kojima se kriju zadivljujući i fascinantni potencijali, na žalost, bez adekvatne podrške i nužno neophodnih sponzora. Cilj nam je organizirati raznovrsne aktivnosti, prezentacije, edukacije i putovanja kroz druženje i zabavu, njegujući aktivizam, kreativnost i humanizam. Organiziranjem ovakvih Eventa želimo okupiti te ljude kako bismo ih timski podržali, motivirali i promovirali njihove osobne afinitete istovremeno razvijajući zajedništvo i međusobnu solidarnost. Poticanjem individualizma razvija se svaki pojedinac, a svaki pojedinac je bitna karika zdravog tima što nam se potvrdilo i na ovom nedjeljnom susretu.

Želja nam je okupiti anonimne talentirane sportaše, rekreativce, istomišljenike, udruge i klubove koji se mukotrpno bore s probijanjem u medijima i javnosti, te ih pozivamo da nam se pridruže kako bismo se promovirali djelujući pod jednim imenom u nastojanju da zajedničkim snagama pridobijemo više prostora i pozornosti.

Hvala svim posjetiteljima na ukazanom povjerenju i druženju u nadi da se vidimo na sljedećem susretu u još većem broju.

Limitless
Foto: Đulijano Belić

Članovi Limitless grupe: Saša Radola, Sanel Jakupović, Sylvia Božić, Amira Bradarić, Matija Lulić, Sara Baranić, Ivan Šugar, Marija Biondić, Patrik Drnovac, Gordana Stokić, Ivan Nikolić, Marko Ribica, Giacomo Tidić

Naše aktivnosti možete pratiti na FB-stranici Limitless

Fotografije: Đulijano Belić, Marko Ribica, Nataša Radola

Facebook komentari

komentara