Pustolovno ekološka udruga AktivNatura sa sjedištem u Zagrebu posljednjih pet godina uspješno okuplja zaljubljenike u prirodu, organizira izlete i razne aktivnosti u prirodi. Njihove preokupacije obuhvaćaju planinarenje, alpinizam, slobodno penjanje, biciklizam, kajakarenje, speleologiju, kampiranje, abseil/urban abseil te ekološke akcije čišćenja. AktivNatura za svoje članove organizira tečajeve i edukacije usmjerene na očuvanje okoliša i prirode. 

Široki spektar aktivnosti kojima se bave veže ih za boravak u prirodi  i slobodno možemo reći da su hiperaktivni.  Ovi istinski zaljubljenici u prirodu  i entuzijasti sa Srećkom Vukov na čelu aktivno istražuju naša brda, planine i skrivene zakutke prirode od 2012. godine. Toliko su aktivni da ih je teško pratiti. Njihovi apetiti su neutaživi, ideje i motivacija neiscrpne, a energija uvijek pozitivna. Kako im to uspijeva? Jedini način na koji bismo to doznali jeste da im se pridružimo.

Njihov posljednji atraktivni i vrlo zahtjevni projekt obuhvatio je obilazak, snimanje GPS-tragova, foto i video materijala, povezivanjem najljepših hrvatskih planina i odredišta duž jadranske obale pod nazivom Via Adriatica Trail o čemu smo već pisali poželivši im puno uspjeha u realizaciji.

Nadamo se da će ovaj njihov projekt naići na potrebnu podršku kako bi se uspješno plasirao kao novi brend hrvatskog turizma za ljubitelje aktivnog odmora i prirode.

Ukoliko im se ne možete pridružiti iz bilo kojeg razloga, preostaje vam da ih podržite u njihovim avanturama i pratite na web-stranici, Facebooku i youtube-kanalu AktivNature.

Web: Aktivnatura 
Faceboook: Aktivnatura FB 
Youtube-kanal: Youtube AktivNatura

 

Facebook komentari

komentara