Srednjovjekovni festival Svetvinečnat održati će se od 04. – 06. kolovoza 2017. godine, kada starogradska jezgra Svetvinčenta postaje pozornica srednjovjekovnog doba i ondašnjeg života, kulture i običaja. Svetvinčenat tih dana stvara poseban doživljaj putovanja kroz vrijeme za sve prisutne posjetitelje.

Srednjovjekovni festival Svetvinčenat

Tijekom tri dana trajanja ove manifestacije Svetvinčenat će biti preplavljen gostima i posjetiteljima iz regije i svijeta, a sudjelovati će stotinjak kostimiranih učesnika, plemića, uličnih zabavljača, vitezova, streličara, konjanika i srednjovjekovnih dama. Posebno zanimljive i atraktivne točke programa su viteški turniri, streličari i stari zanati.  
srednjovjekovni festival Svetvinčenat Sama ljepota stare jezgre Svetvinčenta i Kaštela Grimani Morosini osigurat će vam autentični doživljaj i nezaboravnu zabavu uz razne sadržaje i srednjovjekovne igre. Posjetitelji će imati priliku prisustvovati demonstraciji viteških igara, igrokazu s katapultom, uprizorenju legende o vještici Mare, vatrenom show-programu te mnogim drugim iznenađenjima.

Noćni program

Pratite ih na Srednjovjekovni festival Svetvinčenat

Facebook komentari

komentara