Prošlo je gotovo tri godine nakon sto sam prvi puta otputovao biciklom i okusio nešto sasvim novo. Novi način putovanja te spontano onako iz gusta počeo voditi dnevnik. Zavolio sam pisanje. Nedugo nakon što sam otišao sam na surf putovanje u Aziju (Indiju i Sri Lanku) koja su utjecala na neke od bitnijih odluka dosad u životu.

Uvidio sam drukčiju perspektivu života i odlučio slijediti ono nešto iznutra , svoj put koliko god je apstraktan. Dvije godine nakon sto je započelo putovanje “ekspedicija 7 milja” (zajebancija od koje je nastao čitav projekt ) i petnaest mjeseci nakon odluke pisanja jedne price konačno mogu predstaviti svoju prvu knjigu. No prije nego li sam naslov knjige napišem podijelio bi jednu misao sa svakim tko ovo čita: Dani prolaze i često zaboravim kako je dragocjeno ono bazično.

Biti zdrav i u mogućnosti živjeti neometan od bolesti ili mentalne prepreke. Biti prisutan i zdrav zapravo je privilegija.

Neki nemaju tu mogućnost , a ja se često BRINEM radi GLUPOSTI. Iz tog proizlazi da su stvari i događaji koji se cine običnima su čuda koja se dešavaju svaki dan. No imamo izbor u to vjerovati ili ne, probuditi svijest ili ne…

Život je privilegija , a “SVAKI DAN JE ČUDO”!

Hvala svima koji su posljednjih mjeseci doprinijeli svojim entuzijazmom i dobrom voljom! Hvala svima koji su me slušali i bodrili kad sam jednostavno mislio da ovo nema smisla! Hvala svima koji su podržali financijski dio projekta.

Puno vas je za nabrajati sve , a ne bi htio slučajno nekog izostavit!

Eto ….trud se isplati, sve je moguće…

One love

“SVAKI DAN JE ČUDO”!!

Oscar Piljek

Facebook komentari

komentara